VARIKSENMARJA ROIKUT -korvakorut, Marjaisat korut
VARIKSENMARJA ROIKUT -korvakorut, Marjaisat korut VARIKSENMARJA ROIKUT -korvakorut, Marjaisat korut VARIKSENMARJA ROIKUT -korvakorut, Marjaisat korut

VARIKSENMARJA ROIKUT -korvakorut, Marjaisat korut

MARJAISAT KORUT
Tuotetta rajoitettu erä.
29,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Käsityönä valmistetut näyttävät, roikkuvat Variksenmarja roikku -korvakorut nikkelittömästä kirurginteräksestä nappikiinnityksellä

Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

“Suomen luonto on kaunis kaikkine pienine yksityiskohtineen, jopa maistuvine marjoineen. Marjaisat korut edustavat luonnon yksinkertaista kauneutta, joissa erilaisuus saa näkyä. Se tekee niistä uniikkeja, kuten meistäkin.”


Marja-aiheiset korut ovat saaneet inspiraationsa suomen luonnosta ja sen ihannoinnista. Nämä ihanat persoonalliset marjat piristävät arkivaatetustasi ja viimeistelevät juhla-asuasi. Korut sopivat kaikille, jotka pitävät luonnosta - ja marjoista!

Roikkuvamalliset korvakorut valmistuvat käsityönä yhden naisen voimin Kuopiossa. Korut on valmistettu polymeerimassasta ja allergiaystävällisestä nikkelittömästä kirurginteräksestä. Marjojen aidonnäköisyyttä on pyritty luomaan muotoilulla, sävyjen vaihtelevuudella sekä lakkapinnoituksella.

Huomiothan, että korut valmistetaan alusta loppuun käsityönä, joten jokainen koru on uniikki ja yksilöllinen. Ihan kuin metsienkin marjat!


Pidemmän malliset Variksenmarja roikkuvat korvakorut nappikiinnityksellä. Valmistettu allergiaystävällisestä metallista.

  • Koko pituus n. 7cm
  • Paino n. 9 g
  • Marjan koko 1 cm
Pituus:
1.5 cm
Korkeus:
7 cm
Leveys:
1.5 cm
Paino:
9 g
Arvostelut 0 arvostelua