VARIKSENMARJA NAPIT -korvakorut, Marja Ateljee
VARIKSENMARJA NAPIT -korvakorut, Marja Ateljee VARIKSENMARJA NAPIT -korvakorut, Marja Ateljee VARIKSENMARJA NAPIT -korvakorut, Marja Ateljee

VARIKSENMARJA NAPIT -korvakorut, Marja Ateljee

MARJA ATELJEE
Tuotetta rajoitettu erä.
26,00 €
Sisältää alv. 24 %

Käsityönä valmistetut herttaiset variksenmarjanappi-korvakorut nikkelittömästä kirurginteräksestä

Saatavuus 2 kpl
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

Perinteisenmalliset variksenmarjanappikorvakorut ihastuttavat söpöydellään. Materiaaleina polymeerimassa ja kidurginteräs.

  • Marjan halk. 1 cm
  • Kokonaispituus 2cm
  • Paino 3 g
  • Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • Toimitusmaksu 5.90€

“Suomen luonto on kaunis kaikkine pienine yksityiskohtineen, jopa maistuvine marjoineen. Marja Ateljee korut edustavat luonnon yksinkertaista kauneutta, joissa erilaisuus saa näkyä. Se tekee niistä uniikkeja, kuten meistäkin.”


Marja-aiheiset korut ovat saaneet inspiraationsa suomen luonnosta ja sen ihannoinnista. Nämä ihanat persoonalliset marjat piristävät arkivaatetustasi ja viimeistelevät juhla-asuasi. Korut sopivat kaikille, jotka pitävät luonnosta - ja marjoista!

Rengasmalliset korut valmistuvat käsityönä yhden naisen voimin Kuopiossa. Korut on valmistettu polymeerimassasta ja allergiaystävällisestä nikkelittömästä kirurginteräksestä. Marjojen aidonnäköisyyttä on pyritty luomaan muotoilulla, sävyjen vaihtelevuudella sekä lakkapinnoituksella.

Huomiothan, että korut valmistetaan alusta loppuun käsityönä, joten jokainen koru on uniikki ja yksilöllinen. Ihan kuin metsienkin marjat!

Pituus:
2 cm
Korkeus:
1 cm
Leveys:
1 cm
Paino:
3 g
Arvostelut 0 arvostelua