Vaatima-seinävaate DIY-tarvikepaketti
Vaatima-seinävaate DIY-tarvikepaketti
Vaatima-seinävaate DIY-tarvikepaketti
Vaatima-seinävaate DIY-tarvikepaketti
Vaatima-seinävaate DIY-tarvikepaketti
Vaatima-seinävaate DIY-tarvikepaketti
Vaatima-seinävaate DIY-tarvikepaketti

Vaatima-seinävaate DIY-tarvikepaketti

29,90 €
sis. 24 % ALV
Makrame seinävaatepaketti tee se itse-tyypille. Paketti sisältää langat, poronsarven tai oksan ja yksityiskohtaisen kirjallisen ja kuvallisen PDF-ohjeen solmeil
Saatavuus 1 kpl
Toimitus 2-5 arkipäivää
14 päivän palautusoikeus

Solmeile kaunis skandinaaviseen kotiin sopiva seinävaate. 

Paketti sisältää n.76m punoskudetta ja 5m löyhäkierteistä moppilankaa tasseleihin, poronsarven tai luonnonoksan ja ladattavan PDF-ohjeen.


Seinävaatteen makrameosan koko on 30x72cm. PDF-ohje sisältää 19 sivuisen kuvallisen ja kirjallisen ohjeen. Jokaisen tekovaiheen yhteydessä on yksityiskohtaiset kirjalliset ohjeet tukemassa selkeitä kuvia, joten se käy mainiosti myös aloittelijoille. 

Työn valmistamiseen tarvitset lisäksi terävät sakset, mittanauhan ja kamman. Langat on jaettu kolmeen sopivan pituiseen vyyhtiin - Taka-/keskiosaan, sivuosaan ja tasseleiden tekoon. Valittavanasi on neljä kaunista luonnonläheistä väriä - Luonnonvalkoinen, pellavabeige, vaaleanharmaa ja musta.

Ohjeen avulla opit kaksi perussolmua - Leivonpää ja kohosolmu. Lisäksi niiden eri variaatiot. Kuinka vaihdetaan suuntaa ja muodostetaan kuvioita. Tasseleiden teko, kaksi erilaista tapaa kiinnittää ne työhön ja niiden työstäminen. 

Ohje toimitetaan PDF-tiedostona sähköpostiisi heti tilauksen jälkeen, josta voit ladata sen ja tulostaa tarvittaessa. Muista tarkistaa tarjous ja roskaposti, jos s-posti ei ole saapunut 15min. jälkeen oston tekemisestä.

Poronsarven paino vaihtelee n. 200-600g välillä, sekä muodot ja koot vaihtelevat leveydeltään n.40-50cm:n ja korkeudeltaan n.15-30cm välillä. Värit vaihtelevat tummanruskeasta vaaleaan harmaanruskeaan. Voit halutetssasi jättää viestikenttään toiveesi sarveen liittyen tai ottaa yhteyttä puhelimitse. Tuotekuvissa on muutama esimerkki. Sarvet on valittu niin, että ne sopivat täydellisesti Vaatima-seinävaatteeseen, lisäksi ne on putsattu ilman kemikaaleja.

  • Toimitusmaksu 6.90€.
  • Paketti poronsarven kanssa 39.90€
  • Materiaali: 80% kierrätetty puuvilla, 20% polyesteri
  • Luonnon oksa on kuivatettu ja hiottu jättäen puun kauniin pinnan näkyviin. Oksan haarat on poistettu. Oksan pituus on n. 35-40cm.

TIESITKÖ:

Poronsarvi on yhtä ekologinen, kuin puun oksat. Poro tiputtaa sarvensa joka vuosi. Naaraat (vaadin) keväällä vasottuaan ja urokset (hirvaat) syksyllä kiima-aikaan. Poronkasvattajat poimivat sarvet tämän jälkeen talteen hyötykäyttöön. Poro voi kasvattaa sarviaan jopa 2.5cm vuorokaudessa, se on maailman nopeiten kasvavaa luuta. Sarvien kasvun vaiheessa, sarven päällä on samettinen pinta ja sisällä kulkee verisuonia. Kun sarven luutuminen alkaa, verisuonet vetäytyvät ja sarvia alkaa kutittamaan, jolloin poro hankaa sarviaan puita vasten. Tässä yhteydessä sarven samettinen pinta irtoaa. Sarven värit vaihtelevat tumman ruskeasta vaaleaan harmaanruskeaan. 

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.