VAARALLA -puinen seinäkello, AURORA
VAARALLA -puinen seinäkello, AURORA VAARALLA -puinen seinäkello, AURORA VAARALLA -puinen seinäkello, AURORA

VAARALLA -puinen seinäkello, AURORA

AURORA FINLAND
109,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Käsityönä valmistettu puinen seinäkello, käsitelty ekologisilla ja myrkyttömillä maaleilla. Valkoinen/pronssi

Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

”Pohjolan vaarojen huipuilta avautuu osa kauneinta Suomea. Jokainen vaaralle joskus kavunnut tietää luonnon näyttävän parastaan eri vuodenaikojen juhlapuvuissaan. Talven hankien kimmellys, kevätauringossa kimmeltävät järvet, kesän metsien vehreys tai syksyn ruskan väriloisto pysäyttävät kulkijan nauttimaan suomalaisen luonnon ainutlaatuisuudesta. Näissä maisemissa, neljän vuodenajan monimuotoisuuden innoittamana syntyi myös Vaaralla-kello.”


Suomessa suunniteltu ja valmistettu sisustuskello, joka ilmentää suomalaisen luonnon rytmiä. Käsityönä valmistunut laadukas seinäkello on saatavana hangen tai pronssin kimalteisena valkoisena ja hurmaavana harmaana kuin tummuva taivas syysiltana. Väreinä on käytetty ekologisia ja myrkyttömiä maaleja ja vahoja.

  • Halkaisija: 30cm
  • Materiaali: Mänty
  • Koneisto: Junghans, takuu 12kk
  • Mukana tulee 1kpl AA-paristo

AURORA on suomalaista luontoa kunnioittavien ja suomalaisella osaamisella valmistettujen yksilöllisten tuotteiden tuotemerkki.

Yksilöllisten tuotteiden takana ovat suomalaiset suunnittelijat ja tekijät, joten verkkokaupastamme löydät vastuullisesti lähellä tehtyjä tuotteita.

Iso osa tuotteista on AURORAn omaa tuotantoa jo suunnittelusta alkaen, mikä mahdollistaa tuotteiden personoinnin helposti ja joustavasti asiakkaan toiveita huomioiden - myös yritysten tarpeisiin.

AURORA Arvostaa paikallista osaamista ja tukee sitä tekemällä hankinnat mahdollisimman läheltä sekä hyödyntämällä lähipalveluita. He suosivat kestäviä sekä uusiutuvia materiaaleja. Keskeisimpänä

valikoimassa näkyvät erilaiset puiset sisustus- ja lahjatuotteet.

Pituus:
3 cm
Korkeus:
30 cm
Leveys:
30 cm
Paino:
950 g
Arvostelut 0 arvostelua