VAARALLA -nappikorvakorut, AURORA
VAARALLA -nappikorvakorut, AURORA VAARALLA -nappikorvakorut, AURORA VAARALLA -nappikorvakorut, AURORA VAARALLA -nappikorvakorut, AURORA VAARALLA -nappikorvakorut, AURORA VAARALLA -nappikorvakorut, AURORA

VAARALLA -nappikorvakorut, AURORA

AURORA FINLAND
17,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Ekologisesti ja kestävästi valmistetut puiset nappikorvakorut huokuu suomalaista vaaramaisemaa.

Saatavuus 2 kpl
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

Vaaralla korvakorut on suunniteltu suomalaisten vaaramaisemien inspiroimana. Korun ajaton muotoilu sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Kaksi värivaihtoehtoa, musta ja puu. Pintakäsittely on tehty ekologisella vahalla. Puun värinen käsittelemätön. 

  • Valmistettu Suomessa.
  • Materiaali: Koivuvaneri ja kirurginteräs 
  • Halkaisija: 15 mm

AURORA on suomalaista luontoa kunnioittavien ja suomalaisella osaamisella valmistettujen yksilöllisten tuotteiden tuotemerkki.

Yksilöllisten tuotteiden takana ovat suomalaiset suunnittelijat ja tekijät, joten verkkokaupastamme löydät vastuullisesti lähellä tehtyjä tuotteita.

Iso osa tuotteista on AURORAn omaa tuotantoa jo suunnittelusta alkaen, mikä mahdollistaa tuotteiden personoinnin helposti ja joustavasti asiakkaan toiveita huomioiden - myös yritysten tarpeisiin.

AURORA Arvostaa paikallista osaamista ja tukee sitä tekemällä hankinnat mahdollisimman läheltä sekä hyödyntämällä lähipalveluita. He suosivat kestäviä sekä uusiutuvia materiaaleja. Keskeisimpänä

valikoimassa näkyvät erilaiset puiset sisustus- ja lahjatuotteet.

Korkeus:
15 mm
Leveys:
15 mm
Arvostelut 0 arvostelua