Taideprintti - SMILING PIGLET, Renegade Fool
Taideprintti - SMILING PIGLET, Renegade Fool Taideprintti - SMILING PIGLET, Renegade Fool Taideprintti - SMILING PIGLET, Renegade Fool Taideprintti - SMILING PIGLET, Renegade Fool

Taideprintti - SMILING PIGLET, Renegade Fool

Renegade Fool
24,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Söpöydellään ilahduttava possu-aiheinen taideprintti A4-kokoisena. Taiteilija Tiina Heikkinen

Saatavuus 2 kpl
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

Tämä on taideprintti (Fine Art Giclée) alkuperäisestä työstä Smiling Piglet. Alkuperäinen maalaus on tehty akvarelliväreillä ja ruskealla akryylimusteella puuvillapaperille.

Printti on taiteilijan valmistama ja jokainen kappale tehdään yksitellen. Ne painetaan gallerioiden ja museoiden laatuvaatimukset täyttävälle paksulle 310g Fine Art paperille, joka on 100% puuvillaa. Tässä luonnonvalkoisessa paperissa ei ole keinotekoisia optisia kirkasteita, joten printti kestää aikaa paremmin kuin muunlaiselle paperille painetut. Pigmenttipohjaiset Lucia Pro musteet takaavat myös parhaan mahdollisen painojäljen. Oikein säilytettynä printti kestää sukupolvien ajan ja soveltuu taidekeräilyyn.

Kaikki paperiset tuotteet ovat kuitenkin herkkiä valolle ja kosteudelle. Parhaan mahdollisen eliniän ja värien säilyvyyden takaamiseksi suojaathan printin suoralta auringonvalolta ja kosteudelta. Musteet ovat vedenkestäviä, mutta liian kosteassa ympäristössä paperi saattaa kupruilla. Printtiä ei pitäisi myöskään turhaan kosketella paljain käsin, sillä käsissä olevat hapot saattavat ajan saatossa vahingoittaa teosta.

Taide on tarkoitettu nautittavaksi ulkoisesti.

Jotkin musteet saattavat olla haitallisia syötyinä, joten pidäthän teoksen esimerkiksi lasten ulottumattomissa.


Tiina Heikkinen, kuvataiteilija

Tiedän, että maailma on taianomainen ja sädehtivä. Täynnä ihmeitä ja kauneutta odottamattomissa paikoissa. Taiteeni on osittain yritys pitää kiinni siitä ihmetyksen tunteesta, vangita pala taikuutta ja jakaa se muiden kanssa. Joskus taikuus lipuu arjen harmaaseen sumuun ja menetämme siitä otteen. Maalatessani pidän siitä kiinni hieman kauemmin. 

Fantasia- ja satutaide on lähellä sydäntä, mutta saatan maalata mitä tahansa mikä innoittaa. Innoitukseni saan kaikkialta. Rakastan satuja ja sarjakuvia, kirjoja ja elokuvia. Tarinat herättävät kuvia mielessäni ja kuvat kertovat tarinoita. Pysähdyn usein ihastelemaan pilvien kulkua taivaalla ja seuraan hyönteisten elämää. Joskus kuva syntyy näkemistäni väreistä tai palasesta musiikkia, minua ihastuttavista sanoista ja niiden herättämistä mielikuvista. 

Olen työskennellyt paljon vesiväreillä ja musteella, joskin viime aikoina olen siirtynyt enenevässä määrin myös muihin tekniikoihin, kuten öljymaalaukseen, linopainantaan ja sekatekniikkaan. En usko, että luovuutta pitäisi sulkea laatikkoon vaan erilaiset aiheet, tyylit ja tekniikat ruokkivat toisiaan. Sen jälkeen kun annoin itselleni luvan vapaasti seurata intuitiotani, en ole koskaan kärsinyt ideoiden tai inspiraation puutteesta. Ihmisen sisällä on valtava luomisen voima, jota ei pitäisi tukahduttaa seuraamalla normeja, sääntöjä, tapoja tai pelkoa.

Taide on aina ollut jossain muodossa osa elämääni, mutta vakavasti aloin opettelemaan siihen liittyviä taitoja 2017. Kajaanin Kuvataiteilijat ry:hyn liityin vuonna 2019 keväällä.

Muodollista taiteellista koulutusta minulla ei ole. Vain inspiraatio, Youtube ja elämän kävyt.

Pituus:
0.1 cm
Korkeus:
29.7 cm
Leveys:
21 cm
Paino:
90 g
Arvostelut 0 arvostelua