Taideprintti - FOXES MADE OF MOONLIGHT, Renegade Fool
Taideprintti - FOXES MADE OF MOONLIGHT, Renegade Fool Taideprintti - FOXES MADE OF MOONLIGHT, Renegade Fool

Taideprintti - FOXES MADE OF MOONLIGHT, Renegade Fool

Renegade Fool
24,90 €
Sisältää alv. 24 %

Kaunis ja unenomainen kettu-aiheinen A4 taideprintti. Taiteilija: Tiina Heikkinen

Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

Tämä on taideprintti (Fine Art Giclée) alkuperäisestä työstä Foxes Made of Moonlight. Alkuperäinen maalaus on tehty puuvillapaperille akvarelliväreillä ja musteella. Inspiraatio tähän maalaukseen sai alkunsa yhdestä lauseesta Kij Johnsonin kirjasta The Fox Woman. Tarkoituksena ei ollut tehdä kuvitusta, vaan idea kuunvalosta muodostuneista ketuista jäi ajatuksiin ja siirtyi myöhemmin paperille.

Printti on taiteilijan valmistama ja jokainen kappale tehdään yksitellen. Ne painetaan gallerioiden ja museoiden laatuvaatimukset täyttävälle paksulle 310g Fine Art paperille, joka on 100% puuvillaa. Tässä luonnonvalkoisessa paperissa ei ole keinotekoisia optisia kirkasteita, joten printti kestää aikaa paremmin kuin muunlaiselle paperille painetut. Pigmenttipohjaiset Lucia Pro musteet takaavat myös parhaan mahdollisen painojäljen. Oikein säilytettynä printti kestää sukupolvien ajan ja soveltuu taidekeräilyyn.

Kaikki paperiset tuotteet ovat kuitenkin herkkiä valolle ja kosteudelle. Parhaan mahdollisen eliniän ja värien säilyvyyden takaamiseksi suojaathan printin suoralta auringonvalolta ja kosteudelta. Musteet ovat vedenkestäviä, mutta liian kosteassa ympäristössä paperi saattaa kupruilla. Printtiä ei pitäisi myöskään turhaan kosketella paljain käsin, sillä käsissä olevat hapot saattavat ajan saatossa vahingoittaa teosta.

Taide on tarkoitettu nautittavaksi ulkoisesti.

Jotkin musteet saattavat olla haitallisia syötyinä, joten pidäthän teoksen esimerkiksi lasten ulottumattomissa.

Koko: A4, 21 x 29,7cm. Toimitusmaksu 5.90€


Renegade Fool on maaginen taide-, käsityö- ja lahjatavarapuoti. Kajaanilainen kuvataiteilija Tiina Heikkinen maalaa sekä iloisia, että synkkiä asioita ja kaikkea niiden väliltä."Minulle taide on rajattomuuden, ikuisuuden tutkimista, kurkottamista halki ajan ja avaruuden ja mielikuvituksen. Tavanomaisuuden muuttamista taikuudeksi. Minulla on visio, jonka pyrin parhaan taitoni mukaan toteuttamaan, mutta en tiedä mitä mikään siitä merkitsee. Se osa kuuluu sinulle."


Arvostelut 0 arvostelua