TAIDEKORTTI, Renegade Fool
TAIDEKORTTI, Renegade Fool TAIDEKORTTI, Renegade Fool TAIDEKORTTI, Renegade Fool TAIDEKORTTI, Renegade Fool TAIDEKORTTI, Renegade Fool TAIDEKORTTI, Renegade Fool TAIDEKORTTI, Renegade Fool TAIDEKORTTI, Renegade Fool

TAIDEKORTTI, Renegade Fool

Renegade Fool
4,80 €
Sisältää alv. 24 %

Muista lähimmäistäsi, ystävää tai tuttua. Linopainannalla käsin valmistettu taitettava taidekortti.

Saatavuus 17 kpl
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

Onnittele ja muista lähimmäistäsi, ystävää tai tuttavaa ripauksella taidetta. 

Taidekortin on valmistanut käsin Kajaanilainen taiteilija Tiina Heikkinen linopainanta-tekniikalla. 

Kortista on valittavissa 8 erilaista kuvaa. Taitettavan kortin sisäpuoli on tyhjä, joten terveisien kirjoittamiseen on runsaasti tilaa. Kortin saaja voi halutessaan myös kehystää kortin ja näin säilyttää palan taidetta. 

  • Taitettavan kortin koko: 10.5 x 14.8cm
  • Sisältää kirjekuoren
  • Korttien aiheet: Retrokukka (oranssi ja musta), ruusu (roosa ja musta), kettu ja ruusut (valkoinen kortti, ruskea kortti), Auringon kukat kehyksessä (oranssi ja musta). 

Haluatko lähettää kortin tilatessasi suoraan vastaanottajalle? Voimme kirjoittaa kortin valmiiksi haluamallasi tekstillä. Kirjoita tervehdyksesi ja vastaanottajan nimi, osoitetiedot, puhelinnumero ostoskorissa olevaan viestikenttään, niin lähetämme lahjan hänelle. 


Renegade Fool on maaginen taide-, käsityö- ja lahjatavarapuoti. Kajaanilainen kuvataiteilija Tiina Heikkinen maalaa sekä iloisia, että synkkiä asioita ja kaikkea niiden väliltä."Minulle taide on rajattomuuden, ikuisuuden tutkimista, kurkottamista halki ajan ja avaruuden ja mielikuvituksen. Tavanomaisuuden muuttamista taikuudeksi. Minulla on visio, jonka pyrin parhaan taitoni mukaan toteuttamaan, mutta en tiedä mitä mikään siitä merkitsee. Se osa kuuluu sinulle."


Pituus:
0.5 cm
Korkeus:
16 cm
Leveys:
12 cm
Paino:
16 g
Arvostelut 0 arvostelua