PUOLUKKA TERTUT -korvakorut, Marjaisat korut
PUOLUKKA TERTUT -korvakorut, Marjaisat korut PUOLUKKA TERTUT -korvakorut, Marjaisat korut

PUOLUKKA TERTUT -korvakorut, Marjaisat korut

MARJAISAT KORUT
Tuotetta rajoitettu erä.
36,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Käsityönä valmistetut näyttävät, roikkuvat puolukka terttu -korvakorut nikkelittömästä kirurginteräksestä

Saatavuus 6 kpl
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

“Suomen luonto on kaunis kaikkine pienine yksityiskohtineen, jopa maistuvine marjoineen. Marjaisat korut edustavat luonnon yksinkertaista kauneutta, joissa erilaisuus saa näkyä. Se tekee niistä uniikkeja, kuten meistäkin.”


Marja-aiheiset korut ovat saaneet inspiraationsa suomen luonnosta ja sen ihannoinnista. Nämä ihanat persoonalliset marjat piristävät arkivaatetustasi ja viimeistelevät juhla-asuasi. Korut sopivat kaikille, jotka pitävät luonnosta - ja marjoista!

Roikkuvamalliset korvakorut valmistuvat käsityönä yhden naisen voimin Kuopiossa. Korut on valmistettu polymeerimassasta ja allergiaystävällisestä nikkelittömästä kirurginteräksestä. Marjojen aidonnäköisyyttä on pyritty luomaan muotoilulla, sävyjen vaihtelevuudella sekä lakkapinnoituksella.

Huomiothan, että korut valmistetaan alusta loppuun käsityönä, joten jokainen koru on uniikki ja yksilöllinen. Ihan kuin metsienkin marjat!


Simppelit, mutta näyttävät terttu-korvakorut maistuvat kaikille isompien korvakorujen ystäville. Runsaudestaan huolimatta kevyet pitää korvissa.

  • Polymeerimassa ja nikkelitön kirurginteräs
  • Koko pituus n. 4,5 cm
  • Paino n. 9 g
  • Leveys n. 2 cm
  • Marjan leveys 1 cm
Pituus:
2 cm
Korkeus:
4.5 cm
Leveys:
2 cm
Paino:
9 g
Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet