Louhi -Puhdistusliinat
Louhi -Puhdistusliinat Louhi -Puhdistusliinat Louhi -Puhdistusliinat

Louhi -Puhdistusliinat

EKOTAR DESIGN
Tuotetta rajoitettu erä.
11,94 €
19,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kierrätetystä puuvillasta valmistetut puhdistusliinoilla puhdistat kasvosi helposti ja ekologisesti. Ehkäisee ja poistaa tehokkaasti epäpuhtauksia.

Saatavuus 8 kpl

Louhi, pohjolan emäntä, pohjan akka harvahammas, jopa muiksi muutaltihe, tohti toisiksi ruveta. Otti viisi viikatetta, kuusi kuokan kuolioa: nepä kynsiksi kyhäsi, kohenteli kouriksensa;  puolen purtta särkynyttä: sempä allensa asetti; laiat siiviksi sivalti, peräpuikon purstoksensa; sata miestä siiven alle, tuhat purston tutkaimehen, sata miestä miekallista, tuhat ampujaurosta.  

Levitäikse lentämähän, kokkona kohotteleikse. Lentäen lekuttelevi tavoitellen Väinämöistä: siipi pilviä sipaisi, toinen vettä vieprahteli. Vaka vanha Väinämöinen käänti päätä päivän alta, luopi silmät luotesehen, katsoi taaksensa vähäsen: jo tulevi pohjan eukko, lintu kumma liitelevi,  harte'ista kuin havukka, vaakalintu vartalolta!

~Kalevala~

 

Niin kuin pohjolan emäntä muuttui kotkaksi, nämä kauniit ja kestävät, kierrätetystä puuvillasta valmistetut liinat muuttuvat moneen eri tarkoitukseen, kuten ihon puhdistukseen, kasvopyyhkeeksi, pölyjen pyyhintään, tiskiliinaksi tai melkeinpä mihin vain - sinä päätät.

Suihkussa käytettynä säästät kuorintavoiteen käytössä. 

Tuote on suunniteltu yksityiskohtia myöten ekologiseksi ja luontoa säästäväksi. Käytön jälkeen se on helppo ripustaa lenkistä kuivumaan. 

Puhdistusliinat ovat terveysalan ammattilaisten ja kosmetologien testaamat.


  • 100% kierrätetty puuvilla, nauha 100% pellava 
  • Koot:  Louhi n. 22x22cm
  • Konepesu 40 astetta, suositellaan pestäväksi välillä 60 asteessa.


Arvostelut 0 arvostelua
Yhteensopivat tuotteet
-40%
Aino -Puhdistuslaput
5,94 € 9,90 €
-40%
Joukahainen -puhdistuslaput