Aino -Puhdistuslaput
Aino -Puhdistuslaput Aino -Puhdistuslaput Aino -Puhdistuslaput Aino -Puhdistuslaput Aino -Puhdistuslaput Aino -Puhdistuslaput

Aino -Puhdistuslaput

EKOTAR DESIGN
Tuotetta rajoitettu erä.
5,94 €
9,90 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24 %

Ekologiset puhdistuslaput ovat 100% käsityötä Kainuusta. Hellästi kuorivat puhdistuslaput poistaa tehokkaasti iholta epäpuhtaudet. Myydään 3 kpl paketeissa

Saatavuus 7 kpl
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

Olimpa minä tuleva kainaloiseksi kanaksi, ikuiseksi istujaksi, polviseksi puolisoksi, sijasi levittäjäksi, päänalaisen laskijaksi, pirtin pienen pyyhkijäksi, lattian lakaisijaksi, tulen tuojaksi tupaha, valkean virittäjäksi, leivän paksun paistajaksi, mesileivän leipojaksi, olutkannun kantajaksi, aterian asettajaksi. 

En ollut merilohia, syvän aallon ahvenia; olin kapo, neiti nuori, sisar nuoren Joukahaisen, kuta pyyit kuun ikäsi, puhki polvesi halasit. Ohoh, sinua ukko utra, vähämieli väinämöinen, kun et tuntenut piteä Vellamon vetistä neittä, ahon lasta ainokaista!

-Kalevala-


Kierrätetty puuvilla on suloisen tuntuinen iholla; pehmeä mutta samalla myös hellästi kuoriva ja poistaa luonnollisesti iholtasi epäpuhtaudet ja meikkien jäänteet. Tehokas mustapäiden poistoon. Lappujen toisella puolella on sormille tarkoitettu nauha. Näin lappu pysyy kädessä ja helpottaa kasvojen pyyhkimistä. Ei suositella vedenkestävän meikin puhdistukseen.

Virkattujen kasvolappujen ansiosta voit unohtaa kertakäyttöisten vanulappujen tuhlaamisen. Ja mikä parasta -voit myös unohtaa kasvojen kuorintavoiteet ja turhat kemikaalit. Tiesitkö, että kuorintavoiteessa käytettävät pienet muovirakeet eivät puhdistu jäteveden puhdistuksessa ja silloin ne päätyvät luonnon vesistöön. Puhdistuslaput ovat terveysalan ammattilaisten ja kosmetologien testaamat. 

Sekoita värejä! Voit valita pakettiin myös omat lempivärisi laittamalla viestikenttään haluamasi kolme väriä.


  • Myydään kolmen kappaleen paketeissa. 
  • Halkaisija n. 5cm 
  • 100% kierrätetty puuvilla, nauha 100% pellava. 
  • Konepesu 40° pesupussissa. Tuote suositellaan pestävän välillä koneessakorkeammassa lämpötilassa, jotta kasvolaput puhdistuvat kunnolla.
Pituus:
2 cm
Korkeus:
6 cm
Leveys:
6 cm
Paino:
5 g
Arvostelut 0 arvostelua