OTSO- puinen seinäkello, AURORA
OTSO- puinen seinäkello, AURORA OTSO- puinen seinäkello, AURORA OTSO- puinen seinäkello, AURORA

OTSO- puinen seinäkello, AURORA

AURORA FINLAND
89,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Suomalaisella taidolla ja ympäristö ystävällisesti puusta valmistettu Otso-seinäkello. Pronssi

Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

”Karhua harvoin kohtaa luonnossa. Metsän kuningas on tarkka kuuloinen ja haistaa kulkijan kaukaa, eikä yleensä käy tervehtimään ellei koe kulkijaa uhkaksi itsellensä tai pennuilleen. Kerran olen karhun luonnossa nähnyt, autosta pitäen tosin. Mesikämmen pääsi valokeilaan auton eteen sännätessään ja jatkoi juoksuaan tietä pitkin paksu turkki heiluen. Taisin olla karhun kanssa yhtä äimänä metsätielle yhtä aikaa osuessamme. Kunnioitusta herättävä eläin, jonka voima ei jääne kellekään epäselväksi. Tuota voimaa haluttiin taltioida myös Otso – kelloon.”


Suomen kansalliseläimen innoittamana syntynyt karhu seinäkello on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Voimakas eläinhahmo korostaa puukellon vahvaa ominaislaatua. Kellon pintakäsittelyyn on käytetty ympäristöystävällisiä ja myrkyttömiä maaleja ja vahoja. Väreinä pronssi ja tummanruskea. 

  • Halkaisija: 30cm
  • Materiaali: Mänty
  • Koneisto: Junghans, takuu 12kk
  • Mukana tulee 1kpl AA-paristo

AURORA on suomalaista luontoa kunnioittavien ja suomalaisella osaamisella valmistettujen yksilöllisten tuotteiden tuotemerkki.

Yksilöllisten tuotteiden takana ovat suomalaiset suunnittelijat ja tekijät, joten verkkokaupastamme löydät vastuullisesti lähellä tehtyjä tuotteita.

Iso osa tuotteista on AURORAn omaa tuotantoa jo suunnittelusta alkaen, mikä mahdollistaa tuotteiden personoinnin helposti ja joustavasti asiakkaan toiveita huomioiden - myös yritysten tarpeisiin.

AURORA Arvostaa paikallista osaamista ja tukee sitä tekemällä hankinnat mahdollisimman läheltä sekä hyödyntämällä lähipalveluita. He suosivat kestäviä sekä uusiutuvia materiaaleja. Keskeisimpänä

valikoimassa näkyvät erilaiset puiset sisustus- ja lahjatuotteet.

Pituus:
3 cm
Korkeus:
30 cm
Leveys:
30 cm
Paino:
0.95 g
Arvostelut 0 arvostelua