MUSTIKKA -TERTTU, kaulakoru, Marja Ateljee
MUSTIKKA -TERTTU, kaulakoru, Marja Ateljee MUSTIKKA -TERTTU, kaulakoru, Marja Ateljee MUSTIKKA -TERTTU, kaulakoru, Marja Ateljee MUSTIKKA -TERTTU, kaulakoru, Marja Ateljee

MUSTIKKA -TERTTU, kaulakoru, Marja Ateljee

MARJA ATELJEE
Tuotetta rajoitettu erä.
45,00 €
Sisältää alv. 24 %

Käsityönä valmistetut Mustikka terttu -riipus pitkällä ketjulla, nikkelitön kirurginteräs

Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

“Suomen luonto on kaunis kaikkine pienine yksityiskohtineen, jopa maistuvine marjoineen. Marja Ateljee korut edustavat luonnon yksinkertaista kauneutta, joissa erilaisuus saa näkyä. Se tekee niistä uniikkeja, kuten meistäkin.”


Marja-aiheiset korut ovat saaneet inspiraationsa suomen luonnosta ja sen ihannoinnista. Nämä persoonalliset marjat piristävät arkivaatetustasi ja viimeistelevät juhla-asuasi. Korut sopivat kaikille, jotka pitävät luonnosta - ja marjoista.

Korut valmistuvat käsityönä yhden naisen voimin Kuopiossa. Korut on valmistettu polymeerimassasta ja allergiaystävällisestä nikkelittömästä kirurginteräksestä. Marjojen aidonnäköisyyttä on pyritty luomaan muotoilulla, sävyjen vaihtelevuudella sekä lakkapinnoituksella.

Huomiothan, että korut valmistetaan alusta loppuun käsityönä, joten jokainen koru on uniikki ja yksilöllinen. Ihan kuin metsienkin marjat.


Simppeli, mutta näyttävä Mustikka terttu -riipus  maistuu kaikille isompien korujen ystäville.

  • Polymeerimassa ja nikkelitön kirurginteräs
  • Tertun koko n. 3,5cm x 2.5cm
  • Ketjun pituus 80cm
  • Paino 11g
  • Korut on pakattu ekologiseen rasiaan
Pituus:
3.5 cm
Korkeus:
8 cm
Leveys:
8.5 cm
Paino:
11 g
Arvostelut 0 arvostelua