MUSTIKKA TERTUT -korvakorut, Marja Ateljee
MUSTIKKA TERTUT -korvakorut, Marja Ateljee MUSTIKKA TERTUT -korvakorut, Marja Ateljee

MUSTIKKA TERTUT -korvakorut, Marja Ateljee

MARJA ATELJEE
Tuotetta rajoitettu erä.
39,00 €
Sisältää alv. 24 %

Käsityönä valmistetut näyttävät, roikkuvat mustikka terttu -korvakorut nikkelittömästä kirurginteräksestä

Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

“Suomen luonto on kaunis kaikkine pienine yksityiskohtineen, jopa maistuvine marjoineen. Marjaisat korut edustavat luonnon yksinkertaista kauneutta, joissa erilaisuus saa näkyä. Se tekee niistä uniikkeja, kuten meistäkin.”


Marja-aiheiset korut ovat saaneet inspiraationsa suomen luonnosta ja sen ihannoinnista. Nämä ihanat persoonalliset marjat piristävät arkivaatetustasi ja viimeistelevät juhla-asuasi. Korut sopivat kaikille, jotka pitävät luonnosta - ja marjoista!

Roikkuvamalliset korvakorut valmistuvat käsityönä yhden naisen voimin Kuopiossa. Korut on valmistettu polymeerimassasta ja allergiaystävällisestä nikkelittömästä kirurginteräksestä. Marjojen aidonnäköisyyttä on pyritty luomaan muotoilulla, sävyjen vaihtelevuudella sekä lakkapinnoituksella.

Huomiothan, että korut valmistetaan alusta loppuun käsityönä, joten jokainen koru on uniikki ja yksilöllinen. Ihan kuin metsienkin marjat!


Simppelit, mutta näyttävät tertut maistuvat kaikille isompien korvakorujen ystäville. Runsaudestaan huolimatta kevyet pitää korvissa.

  • Polymeerimassa ja nikkelitön kirurginteräs
  • Koko pituus n. 4,5 cm
  • Paino n. 9 g
  • Leveys n. 2 cm
  • Marjan leveys 1 cm
Pituus:
2 cm
Korkeus:
4.5 cm
Leveys:
2 cm
Paino:
9 g
Arvostelut 0 arvostelua