MUSTIKKA RIIPUS -kaulakoru, Marja Ateljee
MUSTIKKA RIIPUS -kaulakoru, Marja Ateljee MUSTIKKA RIIPUS -kaulakoru, Marja Ateljee

MUSTIKKA RIIPUS -kaulakoru, Marja Ateljee

MARJA ATELJEE
Tuotetta rajoitettu erä.
26,00 €
Sisältää alv. 24 %

Käsityönä valmistettu hellyyttävä marjaisa mustikkariipus kirurginteräksisessä kaulaketjussa.

Saatavuus 3 kpl
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

Kaulakoru täydentämään asukokonaisuutta tai käytettäväksi itsekseen. Ketju on 45 cm pitkä ja on nikkelitöntä kirurginterästä.

  • Polymeerimassa ja nikkelitön kirurginteräs
  • Ketjun pituus 45 cm
  • Marjan leveys 1cm
  • Riipuksen korkeus 2cm

“Suomen luonto on kaunis kaikkine pienine yksityiskohtineen, jopa maistuvine marjoineen. Marja Ateljee korut edustavat luonnon yksinkertaista kauneutta, joissa erilaisuus saa näkyä. Se tekee niistä uniikkeja, kuten meistäkin.”


Marja-aiheiset riipuskorut ovat saaneet inspiraationsa suomen luonnosta ja sen ihannoinnista. Nämä ihanat persoonalliset marjat piristävät arkivaatetustasi ja viimeistelevät juhla-asuasi. Korut sopivat kaikille, jotka pitävät luonnosta - ja marjoista.

Korut valmistuvat käsityönä yhden naisen voimin Kuopiossa. Korut on valmistettu polymeerimassasta ja allergiaystävällisestä nikkelittömästä kirurginteräksestä. Marjojen aidonnäköisyyttä on pyritty luomaan muotoilulla, sävyjen vaihtelevuudella sekä lakkapinnoituksella.

Huomiothan, että korut valmistetaan alusta loppuun käsityönä, joten jokainen koru on uniikki ja yksilöllinen. Ihan kuin metsienkin marjat.

Pituus:
1 cm
Korkeus:
47 cm
Leveys:
1 cm
Paino:
5 g
Arvostelut 0 arvostelua