MAKRAMEAMPPELI -KURSSI 15.5.2022, Paltamo
MAKRAMEAMPPELI -KURSSI 15.5.2022, Paltamo

MAKRAMEAMPPELI -KURSSI 15.5.2022, Paltamo

Tuotetta rajoitettu erä.
49,00 €
Sisältää alv. 24 %

Makrameamppeli -kurssi Su 13.3.2022 klo 12-16 Kotolinnassa (KOTOMO), Lepikontie 2c, 88300 Paltamo

Saatavuus 8 kpl

Tule mukaan oppimaan makrameen perussolmut, kehittämään jo opittua ja luomaan oma makrameamppelisi. 

Kurssilla valmistetaan yksi makrameamppeli. Amppeli valmistetaan punoskuteesta ja lankoihin on useita ihania luonnollisia värivaihtoehtoja. Materiaalit kuuluu kurssin hintaan. Lisäksi saat käyttöösi kuvalliset ja kirjalliset ohjeet perussolmujen tekoon. Jos olet jo kokenut solmija, malli on varioitavissa omaan taitotasoon sopivaksi.

Kurssin aikana pidetään kahvitauko, jonka aikana voi nauttia Kotomon kahvilan tarjonnasta. Kotomo tarjoaa kurssilaisille kahvin/teen, suolaista ja makeaa tarjottavaa 8e/henkilö.

Makrame-kurssille on paikkoja 10 kpl, jotta jokaista osallistujaa keretään opastamaan myös henkilökohtaisesti.

Kurssi järjestetään, kun kurssipaikan lunastaneita on väh. 7 kpl. 

Lämpimästi tervetuloa!


 • Aloittelijoille/hieman solmineille.
 • Kurssin kesto 4h.
 • Solmujen ohjeet tulosteena mukaan (Leivonpää, kohosolmu,                                                           tasosolmu/kaksoistasosolmu ja kääresolmu).
 • Hinta sisältää materiaalit
 • Kurssin aikana on 15min kahvitauko. 
 • Kotolinnan kahvilasta kurssilaisille kahvi/tee, suolainen ja makeatarjottava yht. 8e.
 • max. 10 osallistujaa/kurssi.
 • väh. 7 osallistujaa/kurssi.
 • Kurssilla on mahdollisuus ostaa/tilata makramelankoja. Tilauksen voi noutaa Kotomosta tai Kajaanista Kauppapihan Puodilta (Kauppakatu 7, 87100 Kajaani).
 • Kurssin järjestää Ekotar Design, Kajaani
 • Paikka: Kotolinna (Kotomo Oy), Lepikontie 2c, 88300 Paltamo

Jäitkö koukkuun ja haluat jatkaa harrastusta kotonasi? 

Asiakkailla on mahdollisuus paikan päältä ostaa makramelankoja (rajoitettu erä) tai tilata makramelankoja tulevia solmeiluja varten, maksu tapahtuu tilauksen yhteydessä. Tilaukset voi noutaa Kotomosta tai Kauppapihan Puodilta (Kauppakatu 7, 87100 Kajaani).


EHDOT

Jos sinulla on nuhan tai koronaan viittavia oireita, niin ethän tule kipeänä kurssille. Tällöin vaihdamme paikkamaksun lahjakorttiin, jolloin se on käytettävissä myöhemmin toiselle kurssille. Jos kursseja ei kurssin pitäjän puolesta ole tulossa tai suunnitteilla, maksu palautetaan.

Jos estyt pääsemästä paikalle tulee siitä ilmoittaa heti kurssin pitäjälle, kuitenkin viimeistään päivää ennen. Jos estyt pääsemästä paikalle ja jätät tämän ilmoittamatta, kurssimaksua ei palauteta.

EKOTAR Design pidättää oikeuden kurssin peruuntumiseen tai siirtämiseen toiseen ajankohtaan jos vallitseva tilanne sen vaatii. Jos kurssi joudutaan perumaan kokonaan, kurssimaksu palautetaan asiakkaalle kokonaisuudessaan. Ensisijaisesti pyritään kurssi aina siirtämään; tällöin maksua ei palauteta. Siirtämisestä tai peruuntumisesta ilmoitetaan heti asiakkaalle. 

Arvostelut 0 arvostelua