KRUUNUPÄÄ- puinen seinäkello, AURORA
KRUUNUPÄÄ- puinen seinäkello, AURORA KRUUNUPÄÄ- puinen seinäkello, AURORA

KRUUNUPÄÄ- puinen seinäkello, AURORA

AURORA FINLAND
89,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Puinen ympäristöystävällisesti ja käsityönä valmistettu seinäkello. Värinä tummanruskea

Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

”Hirvi on kenties havumetsien tunnetuin asukas. Aamu- ja iltahämärien kulkijat vaeltavat yleensä yksikseen ja hirven sarvet saattaa bongata järvelläkin, sillä hirvi pystyy leveillä sorkillaan liikkumaan myös uimalla. Komea ja ylväs on hirven olemus kruunu päässään, joten ansaitusti on sen kuva ikuistettu kellon kylkeen.”


Täysin kotimaisella käsityöosaamisella valmistettu hirvi seinäkello on suunniteltu metsän ylväimmän eläimen innoittamana. Kookas hirvi säväyttää metsänkävijää jalolla ja jykevällä olemuksellaan. Keveästi kuitenkin kulkee hirven askeleet metsässä, aivan kuten kulkee tämä kellokin. Väreinä valittavana tummanruskea tai puun sävyä korostava pronssi. Kellot maalataan käsin käyttäen ympäristöystävällisiä ja myrkyttömiä maaleja ja vahoja.

  • Halkaisija: 30cm
  • Materiaali: Mänty
  • Koneisto: Junghans, takuu 12kk
  • Mukana tulee 1kpl AA-paristo

AURORA on suomalaista luontoa kunnioittavien ja suomalaisella osaamisella valmistettujen yksilöllisten tuotteiden tuotemerkki.

Yksilöllisten tuotteiden takana ovat suomalaiset suunnittelijat ja tekijät, joten verkkokaupastamme löydät vastuullisesti lähellä tehtyjä tuotteita.

Iso osa tuotteista on AURORAn omaa tuotantoa jo suunnittelusta alkaen, mikä mahdollistaa tuotteiden personoinnin helposti ja joustavasti asiakkaan toiveita huomioiden - myös yritysten tarpeisiin.

AURORA Arvostaa paikallista osaamista ja tukee sitä tekemällä hankinnat mahdollisimman läheltä sekä hyödyntämällä lähipalveluita. He suosivat kestäviä sekä uusiutuvia materiaaleja. Keskeisimpänä

valikoimassa näkyvät erilaiset puiset sisustus- ja lahjatuotteet.

Pituus:
3 cm
Korkeus:
30 cm
Leveys:
30 cm
Paino:
950 g
Arvostelut 0 arvostelua