Mielikki -makrameekorvakorut
Mielikki -makrameekorvakorut Mielikki -makrameekorvakorut Mielikki -makrameekorvakorut Mielikki -makrameekorvakorut Mielikki -makrameekorvakorut Mielikki -makrameekorvakorut

Mielikki -makrameekorvakorut

EKOTAR DESIGN
Tuotetta rajoitettu erä.
15,92 €
19,90 €
Sisältää alv. 10 %

Sulan muotoiset, solmutekniikalla valmistetut ekologiset makrame -korvakorut elämäsi jokaiseen hetkeen.

Saatavuus 7 kpl


Mielikki, metsän emäntä, puhas muori, muoto kaunis! Pane kulta kulkemahan, hopea vaeltamahan miehen etsivän etehen, anelijan askelille! "Ota kultaiset avaimet renkahalta reieltäsi, aukaise Tapion aitta, metsän linna liikahuta minun pyytöpäivinäni, eränetso-aikoinani! 

"Kump' on et kehanne itse, niin on pistä piikojasi, pane palkkalaisiasi, käske käskyn kuulijoita! Et emäntä lienekänä, jos et piikoa pitäne, sata piikoa pitäne, tuhat käskyn kuulijata, karjan kaiken kaitsijata, viitsijätä viljan kaiken. "Metsän piika pikkarainen, simasuu Tapion neiti! Soitellon metinen pilli, simapilli piiperoita korvallen ehon emännän, mieluisan metsän emännän, jotta kuulisi välehen, nousisi makoamasta, kun ei kuule kumminkana, ei hava'a harvoinkana, vaikka ainoisi anelen, kielen kullan kuikuttelen!" 

~Kalevala~


Mielikki -korvakorut ovat solmutekniikalla tehdyt ja ihanan sulkamaiseen muotoon muotoiltu arkeen sekä juhlaan. Tee viimeinen silaus päivän asuusi näillä kierrätetystä puuvillasta valmistetuilla korvakoruilla.

Korvakorujen koukku ja rengas ovat ruostumatonta terästä, jota kutsutaan myös kirurgin teräkseksi. Kirurgin teräksestä valmistettuja koruja voivat käyttää myös allergiset. 

Muista puhdistaa korvakorujen koukut ennen käyttöä ja sen jälkeen. Voit huoltaa korvakorun muotoa kammalla harjaamalla. 

Vinkki: Halutessasi voit suihkauttaa hapsuihin hieman hiuslakkaa, jotta muoto säilyy paremmin. Muista peittää koukku!


  • 80% kierrätetty puuvilla, 20%polyesteri
  • Kirurginteräs
  • Korvakorun koko 5x7cm
  • Muotoilu kampaamalla hapsut käytön jälkeen


Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet
-20%
Pohjola -makrameekorvakorut
15,92 € 19,90 €
Yhteensopivat tuotteet
-20%
Jäkälä -makrameekäsilaukku