Joukahainen -puhdistuslaput
Joukahainen -puhdistuslaput Joukahainen -puhdistuslaput Joukahainen -puhdistuslaput Joukahainen -puhdistuslaput

Joukahainen -puhdistuslaput

EKOTAR DESIGN
Tuotetta rajoitettu erä.
9,54 €
15,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Ihonpuhdistuslapuilla ehkäiset tehokkaasti epäpuhtauksia iholta. Pehmeä ja samalla kuorivat laput sopii jokaiselle iholle. Myydään 3kpl paketeissa

Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

Olipa nuori Joukahainen, laiha poika lappalainen. Se kävi kylässä kerran; kuuli kummia sanoja, lauluja laeltavaksi, parempia pantavaksi noilla Väinölän ahoilla, Kalevalan kankahilla, kuin mitä itseki tiesi, oli oppinut isolta.

Tuo tuosta kovin pahastui, kaiken aikansa kaehti Väinämöistä laulajaksi paremmaksi itseänsä. Jo tuli emonsa, luoksi valtavanhempansa. Lähteäksensä käkesi, tullaksensa toivotteli noille väinölän tuville keraVäinön voitteloille...

~Kalevala~


Kierrätetty puuvilla on suloisen tuntuinen iholla; pehmeä mutta samalla myös hellästi kuoriva ja poistaa luonnollisesti iholtasi epäpuhtaudet ja meikkien jäänteet. Poistaa ja ehkäisee tehokkaasti myös mustapäitä.

 Lappujen toisella puolella on sormille tarkoitettu nauha. Näin lappu pysyy kädessä ja helpottaa kasvojen pyyhkimistä. Ei suositella vedenkestävän meikin tai kynsilakan puhdistukseen. 

Virkattujen kasvolappujen ansiosta voit unohtaa kertakäyttöisten vanulappujen tuhlaamisen. Ja mikä parasta -voit myös unohtaa kasvojen kuorintavoiteet ja turhat kemikaalit. Tiesitkö, että kuorintavoiteessa käytettävät pienet muovirakeet eivät puhdistu jäteveden puhdistuksessa ja silloin ne päätyvät luonnon vesistöön. 

Puhdistuslaput ovat terveysalan ammattilaisten ja kosmetologien testaamat. 

Sekoita pakettiin lempivärisi! Laita viestikenttään mitkä kolme väriä haluat pakettiisi. 


  • Myydään kolmen kappaleen paketeissa. 
  • Halkaisija n. 7cm 
  • 100% kierrätetty puuvilla, nauha 100% pellava. 
  • Konepesu 40° pesupussissa. Tuote suositellaan pestävän välillä koneessa korkeammassa lämpötilassa, jotta kasvolaput puhdistuvat kunnolla.
Pituus:
4 cm
Korkeus:
8 cm
Leveys:
7 cm
Paino:
10 g
Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet
-40%
Aino -Puhdistuslaput
5,94 € 9,90 €
Yhteensopivat tuotteet
-40%
Louhi -Puhdistusliinat
11,94 € 19,90 €