MESSUT KUTSUU! HELSINKI, JYVÄSKYLÄ, ROVANIEMI

MESSUT KUTSUU! HELSINKI, JYVÄSKYLÄ, ROVANIEMI

Hellurei käsityö immeiset! 

Nälkämaan likka ajatteli tehdä tästä vuodesta käsityömessu vuoden. Kevään aikana EKOTAR Design on mukana kolmessa Kädentaitomessussa: Helsingissä, Jyväskylässä ja Rovaniemellä. 

Otan messuille mukaani kaikki mitä minulla on, eli mukava kattaus mm. Bobbiny ja Lankavan lankoja ja tarvikkeita, aimo annos ideoita ja käsityövinkkejä kodin sisustukseen. Jyväskylän messuilla pidän myös työpajaa, jossa halukkaat pääsevät kokeilemaan sormineulontaa veloituksetta. 

Messujen aikana verkkokaupan varastosaldoihin tulee todennäköisesti poikkeavuuksia. Todellisen varaston ja lankojen saatavuuden  voit tarkistaa soittamalla tai kiireettömissä tapauksissa viestillä p. 045 1583200. Vastailen ilolla myös somessa teidän kysymyksiin ja viesteihin. Verkkokauppatilaukset pakataan ja toimitetaan messuista seuraavana maanantaina/ tiistaina.

Kajaanin Kauppapihan Puodin myymäläosuus on messujen aikana (pe-la) suljettu. Myymälä avautuu jälleen tiistaina palvelemaan teitä <3


KEVÄÄN KÄDENTAITOMESSUT:

HELSINGIN KÄDENTAITOMESSUT                                        

 4.-5.3.2023, la klo 10-17, su klo 10-16

Helsingin Kädentaitomessuilla yhdistyy hyvä suunnittelu, aidot materiaalit ja tekemisen taito. Kotimaiset kädentaitajat tarjoavat laadukkaita koriste- ja käyttöesineitä, yksilöllisiä vaatteita ja asusteita aikuisille ja lapsille, sekä paljon muuta. Messuilla voit hankkia myös tarvikkeita ja työvälineitä. Ihastu työnäytöksistä, näe ja koe.

Tervetuloa viihtymään Wanhan Sataman tunnelmalliseen miljööseen Helsingin Katajanokalle.

Luomisen iloa – käsityötaitoa parhaimmillaan.


Avoinna: Lauantai 10-17 ja sunnuntai 10-16

Paikka: Wanha Satama, Pikku Satamakatu 3-5

Pääsyliput ennakkoon LIPPUKAUPASTA: Aikuinen 12€, Eläkeläinen, opiskelija, työtön 10€, Lapsi 7-15v. 5€, Ryhmälippu 9€ (min 10hlö)

Pääsyliput ovelta: Aikuinen 14€, Eläkeläinen, opiskelija, työtön 12€, Lapsi 7-15v. 5€


Vaivattomasti Kädentaitomessuille Wanha Satama sijaitsee Katajanokalla Helsingin keskustassa, jonne on lyhyt kävelymatka Kauppatorilta. Paikalle pääsee näppärästi myös raitiovaunulla 4, joka kulkee Munkkiniemestä Mannerheimintien ja Aleksanterinkadun kautta 5-12 minuutin välein. Lähin pysäkki (Kauppiaankatu) sijaitsee aivan Wanhan Sataman vieressä. Raitiovaunulla nro 5 pääsee myös rautatieasemalta Katajanokalle.

Pysäköinti Maksullisia pysäköintipaikkoja on Wanhan Sataman läheisyydessä.

Pankkiautomaatti Kädentaitomessuja lähimmät pankkiautomaatit löydät Viking Linen terminaalista sekä Satamakadun ja Kruunuvuorenkadun kulmasta.

Ryhmälipulla edullisesti, kokoa porukka Joustavimman palvelun saa, kun ryhmänjohtaja varaa etukäteen liput puhelimitse 0500 660948 ja noutaa ne messuille tullessaan ryhmälippukassalta.  Ryhmänjohtaja ja linja-autonkuljettaja ovat oikeutettuja ilmaiseen sisäänpääsyyn. Ryhmäliput voi ostaa etukäteen myös LIPPUKAUPASTA.

Messuravintola

Messuvieraita palvelee ravintola Soima sekä messukahvila lasikäytävällä.


JYVÄSKYLÄN KÄDENTAITOMESSUT                          

15.-16.4.2023, la klo 10-17, su klo 10-16

Jyväskylän Kädentaitomessuilla yhdistyy hyvä suunnittelu, aidot materiaalit ja tekemisen taito. Kotimaiset kädentaitajat tarjoavat laadukkaita koriste- ja käyttöesineitä, yksilöllisiä vaatteita ja asusteita aikuisille ja lapsille, sekä paljon muuta. Messuilla voit hankkia myös tarvikkeita ja työvälineitä. Ihastu työnäytöksistä, näe ja koe. Jyväskylän Kädentaitomessuilla myös oppilaitokset esittävät osaamistaan. Tervetuloa Käsityömessuille!

Kädentaitomessujen lisäksi pääset myös samaan aikaan järjestettäville Hyvinvointimessuille ja Antiikkimessuille.

Avoinna: Lauantai 10-17 ja sunnuntai 10-16

Paikka: Jyväskylän Paviljonki, sisäänkäynti Uno Savolan kadun puolelta

Pääsyliput ennakkoon LIPPUKAUPASTA: Aikuinen 12€, Eläkeläinen, opiskelija, työtön 10€, Lapsi 7-15v. 5€, Ryhmälippu 9€ (min 10hlö)

Pääsyliput ovelta: Aikuinen 14€, Eläkeläinen, opiskelija, työtön 12€, Lapsi 7-15v. 5€

Lisätietoa: Jyväskylän kädentaitomessutROVANIEMEN KÄDENTAITOMESSUT.                                    

6.-7.5.2023, la klo 10-16, su klo 10-16

Rovaniemen Kädentaitomessuilla yhdistyy hyvä suunnittelu, aidot materiaalit ja tekemisen taito. Kotimaiset kädentaitajat tarjoavat laadukkaita koriste- ja käyttöesineitä, yksilöllisiä vaatteita ja asusteita aikuisille ja lapsille, sekä paljon muuta. Messuilla voit hankkia myös tarvikkeita ja työvälineitä. Ihastu työnäytöksistä, näe ja koe. Tervetuloa Käsityömessuille!

Rovaniemen Kädentaitomessut saavat liikkeelle kädentaidon ystävät ympäri Pohjois-Suomea.

Luomisen iloa – käsityötaitoa parhaimmillaan.


Avoinna: Lauantai 10-16 ja sunnuntai 10-16

Paikka: Lappi Areena, Hiihtomajantie 4

Pääsyliput ennakkoon LIPPUKAUPASTA: Aikuinen 12€, Eläkeläinen, opiskelija, työtön 10€, Lapsi 7-15v. 5€, Ryhmälippu 9€ (min 10hlö)

Pääsyliput ovelta: Aikuinen 14€, Eläkeläinen, opiskelija, työtön 12€, Lapsi 7-15v. 5€

Lisätietoa: Rovaniemen Kädentaitomessut


Toivottavasti nähdään messuilla! 

Terkuin Tiia

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.