Heippa, nimeni on Tiia! - Tarina minusta

Heippa, nimeni on Tiia! - Tarina minusta

Heippa vain kaikki käsityön ystävät!

Tervetuloa mun uuden blogin pariin. Tässä blogissa jaan teille DIY - sisustusideoita, ohjeita ja kuulumisia mitä, missä ja milloin. 

Ihan heti alkuun voisi olla paikallaa vähän kertoa kuka olen, mistä tulen ja mikä olen naisiani.

Minun nimeni on Tiia. Olen EKOTAR Designin luoja ja intohimoinen käsityöläinen. Rakastan tehdä solmuja, heiluttaa koukkua ja keksiä uusia tapoja luoda pehmeitä sisustuskäsitöitä kotiin. Rakastan samoilua metsässä, pohjolan neljää vuoden aikaa, vanhoja runoja, kirpputoreja, porinoita yhdessä sekä yksin. Olen myös valokuvaaja, joka bongailee yössä revontulia.


Olen syntyperäinen Kajaanilainen ja täällä asustelen edelleen. Olen ammatiltani artesaani ja tekstiilialan muotoilija. 

Olen kasvanut käsillä tekevien perheeseen, - Isoäitini kutoi meidän villavaatteet, äitini ompeli meille vaatteita ja leluja, isäni rakensi talon ja teki puutöitä. Minusta muovautui samanlainen; Aloitin nuoruudessani kutomalla sukkaa, opiskelin vaatetusalan artesaaniksi, innostuin virkkauksesta ja viimeisimpänä rakastuin solmuihin, teempä välillä puutöitäkin. Olen siis koko ikäni tehnyt käsilläni.

Luonto on meidän perheessä ollut aina ympärillä. Olen aina kulkenut vanhempieni mukana laineiden päällä, katsonut nuotion tulta, vaeltanut pitkin vaaroja ja metsäpolkuja. Juuremme ovat Kajaanin Paltaniemellä, järven rannalla ja historian ympäröimällä alueella. Tämä paikka on edelleen itselleni lähellä sydäntä. Se ruokkii luovuuttani omalla upealla olemisellaan. 

Toivon, että löydät täältä blogista itsellesi uusia ideoita, luovaa hulluutta ja käsityön iloa.

Ihanaa, että löysit verkkokauppaani ja luit tarinan.

Rakkain terveisin: TiiaKommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.