DIY - Jumbo tyynynpäällinen Sormineulomalla

DIY - Jumbo tyynynpäällinen Sormineulomalla

Valmista itse nopea ja todella helppo tyynynpäällinen sormineulomalla. Kauniin neulepinnan tyynyihin voit saada valmiiksi jopa alta 2h. Lähteekö kokeiluun? 

Jumbo tyynynpäällisen käsityötutoriaali EKOTAR Designin omalla YouTube -kanavalla: https://youtu.be/nhfmoPX78pA

OHJEET JA TARVIKKEET:

  • Sisätyynyn koko: 45x45cm
  • Tarvikkeet: Sakset, mittanauha, 10mm virkkuukoukku tarvittaessa.
  • Lanka: Jumbo -punoskude 9mm, 1kpl, 
  • Väri: Caramel
  • Sopii aloittelijoille.

Neulotaan tasona kääntämättä työtä nurjalle puolelle. Pöydällä, lattialla tai muun tason päällä neulominen helpottaa työn tekemistä.

NÄIN ALOITAT:

1. Krs Tee aloitussilmukka ja luo 14 ketjusilmukkaa.

2. Luo reunassa 1 ketjusilmukkaa ja neulo 1 silmukka jokaiseen seuraavaan 13 silmukkaan. 

3. Neulonta suunta vaihtuu -  Luo reunassa ketjusilmukka ja neulo 1 silmukka jokaiseen seuraavaan 13 silmukkaan.

4. Toista kohdat 2-3 krs. niin monta kertaa, että korkeutta on yhteensä n.88 cm. Tässä työssä kerroksia on 49. Kerroksien määrä riippuu millainen käsiala sinulla on. 

5. Päättelykerros: Neulo 2 ensimmäistä silmukkaa, pujota toinen silmukka ensimmäisestä silmukasta läpi. Neulo kolmas silmukka ja pujota se toisesta silmukasta läpi. Jatka kierroksen loppuun. Leikkaa kude niin, että päättelyyn jää n.20cm kudetta ja vedä se silmukan läpi. Päättele lanka työn nurjalle puolelle silmukoiden välistä. Tee sama päättely työn aloituskohdasta. 

6. Tyynyn reunojen ompelu: Taita työ kaksinkerroin oikeat puolet vastakkain. Ota ylijäänyt kude ja mittaa tyynyn kolme reunaa (Tässä tyynyn koossa 135cm). Laske päättelylangat mitta: 135cm x 3= 405cm. Ompele ensin reuna ja pääty yhteen, lisää sisätyyny päällisen sisään ja ompele viimeinen sivu umpeen. Päättele loppu kude huomaamattomasti silmukoiden lomaan. 

KÄSITYÖN ILOA! 

Rakkain Terv. Tiia

Tekijänoikeudet omistaa EKOTAR Design. Vain yksityiskäyttöön. Mallin ja ohjeen käyttäminen/kopioiminen kaupalliseen tarkoitukseen kielletty.

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.